0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 33 - Greetings from England

Union Jack

Union Jack

Ben je liefhebber van de Engelse woonstijl en kun je geen genoeg krijgen van de beroemde 'Union Jack'? Schilder hem dan eens op een oude saaie salontafel. Eerst een laag wit. Deze laat je drogen. Plak daarna de witte strepen af en verf de overgebleven vlakken in met rood en blauw. Je hoeft geen topschilder te zijn, want juist het sleetse en verweerde effect krijg je dankzij een nonchalante kwastgreep. En anders... Shop je hem toch gewoon online?

Shop now
Koffietafel Union Jack
€ 625,00
Walking Stick

Walking Stick

Een wandelstok is om mee te wandelen. Of om te bewaren als aandenken aan een leuke vakantie. Maar draai zo'n stok eens om. En je ziet... Een prachtige haak om spullen aan te hangen. Wij hingen er drie in het gelid aan de muur, simpelweg door er een schroef doorheen te boren. Je moet het dus wel zeker weten als je aan de slag gaat met dit idee. Maar dan heb je ook wel een unieke wanddecoratie die menig bezoeker een glimlach zal ontlokken.

Old school maps

Old school maps

We geven het eerlijk toe... Eigenlijk waren we hier iets anders van plan. Een behang met de print van een oude wereldkaart. Maar laat die nou precies voor de fotoshoot spoorloos verdwenen zijn. Gelukkig wist Frank raad en ritselde een paar oude schoolkaarten als alternatief. En zeg nou zelf... Is dit niet minstens zo leuk? Tip: laat oude kaarten elkaar gerust overlappen in plaats van braaf naast elkaar op te hangen. Zo creëer je veel meer kader.

Old Suitcases

Old Suitcases

Tja... Als je net als onze stylist zo eigenwijs bent om je salontafel naast de bank te schuiven (dit doet ze dus thuis ook!) dan moet je wel op zoek naar iets anders voor de koffie. Altans... volgens het bezoek dat zijn kopje koffie graag kwijt wil. Om hier in stijl te blijven schoven we 8 oude koffers bij elkaar tot een salontafel XXL. Zo... dat is ook weer geregeld!
Dus: ben je nog steeds op zoek naar de ideale salontafel? Probeer de koffer-truc eens.