0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 34 - Back to school!

Turn around

Turn around

Een van onze favorieten uit de collectie van Hout van Toon is dit smalle (boeken)kastje. Van extra dik sloophout met legplankjes van zink. Leuk om er eens twee naast elkaar neer te zetten. Tijdens onze fotoshoot dachten wij een keer andersom. Het kastje hebben we een kwart slag gedraaid en opgehangen. Zo is het een ideaal vakkenkastje voor in de hal. Ieder kind zijn eigen vakje voor brooddozen, schriftjes, handschoenen etc.

Wise owl

Wise owl

Na 6 weken vakantie is de eerste schooldag natuurlijk best weer een beetje spannend. Dit extra leuke lunchpakketje tovert daarom vast een glimlach op het gezicht van je kind. Doe de lunch in een bruine papieren zak. Print onze free printable uit en tover een saaie bruine zak om tot een wijze uil. Knip z'n onderkin eventueel uit een oud boekblaadje. Wedden dat die bammetjes extra lekker smaken zo?

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Hang up!

Hang up!

Zo... daar gaan ze dan. Eindelijk weer naar school. En jij? Eindelijk weer aan de slag. Met stofzuiger en stofdoek. Extra handig dan als niet de hele vloer bezaaid is met speelgoed, stoeltjes, schoenen, ballen enz. enz. Onder de vakjes van de kast boorden we een rits handige haken. En daar hingen we van alles aan op. Een mandje voor de ballen. Zondagse schoenen. En zelfs dit geweldige kleuterstoeltje!

Label it!

Label it!

"Mama, waar zijn mijn schoenen? Waar is mijn boek? Mijn brooddoos?" Ook voor ons geen onbekende taferelen zo 's morgens vlak voor schooltijd. Deze kast bied ruimte genoeg voor de spullen van ieder kind. Wij hingen er een aantal stoere krijtbord labels aan en schreven daar de naam van het kind op. Hoef je voortaan alleen nog maar terug te roepen: 'In je eigen vak!'