0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 38 - Cosy living

IJdelhert

IJdelhert

Deze reegeweitjes doen het an sich al perfect aan iedere wand. Maar op deze manier krijgt ‘ie wel een extra functie erbij. Stiekem vinden wij dit geweitje mét de mooiste items uit onze sieradenverzameling nog veel mooier!

Shop now
Geweitje op schild
€ 18,50 € 10,00
Back to basic #1

Back to basic #1

Een mooie onderzetter voor glaswerk, servies en pannen in alle maten. En in alle mogelijke kleuren te schilderen. Wel even zorgen dat de onderzijde glad is. Dit hout is namelijk wel heel erg ruw en kan een tafel dus beschadigen. Even opschuren met een schuurpapiertje is voldoende.

Samen sterker

Samen sterker

Onze collectie kleine glazen vaasjes floreert het beste bij elkaar. Samen op een grote schaal of in een glazen bak, gevuld met mooie ‘transparante’ bloemen (1-2 per vaasje) komen ze goed tot hun recht. Op zoek naar een mooie bijpassende schaal? Tip!

Back to basic #2

Back to basic #2

Het is makkelijk aanschuiven met een boomstammetje binnen handbereik. Geweldig idee voor een bijzettafeltje of krukje voor de kinderen. En met de bovenzijde in een bijpassende tint geschilderd doet ‘ie helemaal wonderen in uw interieur. Een beetje basaal misschien, maar wel erg origineel en leuk!