0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 38 - Shades of white

Nordic style

Nordic style

Eén van de grote trends in woonland is wel de nordic trend. Grafisch, strak, veel wit en een vleugje zwart in combinatie met oud hout. Deze complete look styleden wij in Nordic-sferen. Maar wel op De Bongerd manier. Hoe je dat thuis doet? Blijf in een rustig kleurpalet van diverse wittinten en een vleugje zachtgrijs. Voeg grafische elementen toe zoals het draadmandje en het leuke koffiekopje. En last but not least. Warmte voeg je toe met het gebruik van oud hout.

Book blocks

Book blocks

Deze haard is puur decoratief. Opgebouwd uit ytongblokken en daarna van een stuclaagje voorzien. Meer een DIY-tip voor de gevorderde klusser dus. De styling is daarentegen razend eenvoudig. In de haard zetten wij kaarsen of stapelen we een partij houtblokken. Wil je iets minder voorspelbaar gaan?
Van een stapel oude boeken verwijder je de kaften. Het binnenwerk rol je op en knoop je vast met een touw. Daarna stapelen maar met deze haard-boek-blokken!

Shop now
Lint Met Grijze Hartjes Op Rol
€ 15,95
DIY Antler

DIY Antler

Het thema geweien mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer van de echte 'Nordic-fan'. Deze variant maak je gewoon zelf. Schroef twee op elkaar lijkende takken op een houten schildje. Je kunt het zo laten, maar nog leuker is om het geheel even wit te spuiten. Zo valt hij mooi weg tegen de eveneens witte muur en hou je het lekker rustig. Ons advies: wit op wit!! Probeer het eens!
Ps. Een bestaand gewei wit spuiten kan natuurlijk ook!

Shop now
Geweitje op schild
€ 18,50 € 10,00
Whitening

Whitening

Wil je ook zo'n mooi rustig kleurenpalet in huis? Wees dan niet bang om met spuitbus en verfkwast aan de gang te gaan. Alles wat uit de toon valt voorzie je van een laagje witte verf. Zoals deze oude boeken... (Wij zijn fan van oude boeken!!) De kaften voorzagen we van een witte verflaag. De vergeelde boekblaadjes lieten we zo.
Eventueel knoop je een grafisch lintje rond je stapeltje boeken.

Shop now
Lint Met Grijze Hartjes Op Rol
€ 15,95
Salontafel oud hout grenen
Shop now
Salontafel oud hout grenen
€ 352,00