0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 39 - Just different

Wall collage

Wall collage

Wat doen we met de muur? Een leuk tekstbord ophangen, een klok, een mooie lijst met prent, een canvasdoek... Vaak denken we veel te afgepast. We hangen één canvasdoek aan de muur, of één klok op een wandje. Maar voeg al die leuke items eens samen en zo ontstaat er opeens een leuke muur collage. De verbindende schakel tussen alle losse elementen is hier de kleur antraciet, een vintage uitstraling en het thema 'natuur'.

Shop now
Tekstbord Bless this house
€ 45,00 € 15,00
Turn it around

Turn it around

Lange tijd was het dé must-have in ieder interieur. De winkelkast. Dankzij de ruitjes krijg je een blik op wat er normaal gesproken achter de deuren schuilgaat. En ja... dat vraagt om een leuke styling, terwijl je tegelijkertijd je opbergruimte soms zo hard nodig hebt. Want wat kan die rommel storend zijn. Onze stylist loste het thuis zo op. Ze draaide de meeste van haar boeken gewoon om. Het resultaat? RUST!
Ps. Voor de echte boekenwurm die hier van schrikt... Ze staan op alfabetische volgorde!

Shop now
Winkelkast 2-deuren Teakhout
€ 1.749,00
False note

False note

Deze tip maakt het verschil tussen een gewoon gezellig plaatje en een plaatje met hoog wow-factor. Het is lastig uit te leggen hoe het werkt, maar leg maar eens je vinger op de gele pluimen. Wat overblijft is een keurig voorspelbare woonruimte. En haal je hand nu weg. Bam! Daar gebeurt wat. Zoek eens bewust naar een dissonant. Naar een kleur of voorwerp wat er eigenlijk helemaal niet bij lijkt te horen en ook nergens terugkomt. Dat versterkt op onnavolgbare wijze de rest van je styling!

Not as usual

Not as usual

Soms wil je gewoon even wat anders. Niet standaard, maar even wat speelser. Dat kan makkelijk door je salontafel weg te laten en een leuk alternatief te plaatsen. Zoals dit grappige bijzettafeltje (met blad van een grote boomstamschijf) en krukje (opgebouwd uit latjes). Omdat ze hetzelfde 'thema' hebben passen ze wonderlijk wel bij elkaar. Het schapenvacht helpt hier ook een handje mee. Door een kleedje toe te voegen vormen de tafeltjes samen een geheel.

Emmer oud hout
Shop now
Emmer oud hout
€ 99,00 € 49,95
Winkelkast 2-deuren Teakhout
Shop now
Winkelkast 2-deuren Teakhout
€ 1.749,00