0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 39 - Sweet sixteen

Salonboard

Salonboard

Onze stoere en robuuste salontafels kunnen met en zonder schragen gebruikt worden. Dus even wat anders met hetzelfde? Hop, op z’n kant en volprikken met kaartjes, foto’s en andere leuke souvenirs. Bed ertegenaan en klaar is je persoonlijke bedboard!

Kinky kruik

Kinky kruik

Deze kruiken zijn toe aan een tweede leven als sfeervol stylingmateriaal. Ze zijn niet meer te gebruiken als kruik, maar nog steeds waterdicht. Dus: vullen met water en een royale tak. Maak ze trendy door textieltape in een kinky kleurtje in een strakke baan om de kruik te plakken.

Kledingmand

Kledingmand

Out-of-the-box-denken met een rieten windlicht? Eenvoudig: glas eruit, kaars eruit en je complete collectie shawls erin. Natuurlijk in de mooie tinten die jouw in slaapkamer overheersen. Zelfs met je kleding kun je nog stylen!.

Magazinehanger

Magazinehanger

Mooi hoeft zeker niet duur te zijn. De laatste edities van jouw lijfblad wil je natuurlijk binnen handbereik hebben. Trouwens, magazinecovers geven je interieur ook een mooie uitstraling. Dus: ophangen aan de muur. Niet met schroef, spijker of lijm. Maar met de simpelste kledinghangers die er zijn.