0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 4 - Dream loft

Pallet bed

Pallet bed

Het inrichten van een loft vraagt om stoere en grote gebaren. Dus in plaats van een standaard ledikant kozen we hier voor een stoere variant. Een stapel pallets kan namelijk prima dienst doen al XXL lattenbodem. Nog zo'n royaal gebaar... In plaats van een fijn sprei kozen we hier voor een extra donzen dekbed over het voeteneinde. Dat geeft een mooi volume en is natuurlijk sowieso nooit weg tijdens koude nachten.

Hogweed

Hogweed

Hoe simpel kan het zijn. Een gedroogde tak in een glazen vaas. Maar je moet er net even op komen! Voor dit prachtige plaatje gebruikten wij de berenklauw. Die pluk je in het najaar zomaar in het wild. Pas trouwens op: als je ze plukt terwijl ze nog in bloei staan kunnen ze lelijke brandwonden opleveren. De ingedroogde variant kan gelukkig geen kwaad.

Design classics

Design classics

Nog zo'n eenvoudige tip die je in een handomdraai thuis kunt toepassen. Een schapenvel is niet alleen mooi op de vloer, naast je bed of over over de bank... Welnee, drapeer hem eens in zo'n strak wit design kuipstoeltje. Staat superdecoratief! Juist vanwege het contrast tussen het koele plastic en het warme rulle haar. En ook mooi meegenomen. Hij voegt 's winters meteen wat warmte toe.

Shop now
Kuipstoel Scandi Mat Wit
€ 79,00
Black roebuck

Black roebuck

Wat is dat toch met zwart? Zwart is een kleur die ons intrigeert. Het bindt samen, zorgt voor contrast... En het heeft iets grafisch. Daarom verfden we onze beroemde reebok geweitjes zwart. Zo passen ze veel beter in deze stoere loftstijl. Het verbindt mooi met de zwarte ventilator, de stoere lijsten en de zwart-wit foto's aan de muur. De ongeverfde stangen gaan juist weer de verbinding aan met pallets, skistokken en opnieuw de lijsten. Probeer het ook eens!

Shop now
Geweitje op schild
€ 18,50 € 10,00