0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 40 - Trend alert!

Marsala red

Marsala red

Marsala is door de kleurexperts van Pantone uitgeroepen tot trendkleur van het jaar 2015. 'Een volle rijke body met aardse ondertonen', aldus het toonaangevende instituut. En ja... op deze manier is mooi rood helemaal niet lelijk. Het brengt warmte en vurigheid in deze verder rustige woonkamer. Voor wie niet meteen los durft te gaan, schilder gewoon eerst eens een paar ornamenten in deze kleur en mix ze met je styling.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Photo art

Photo art

Gespot in de woonbladen.... Fotokunst in het interieur. Met een sterke foto in zwart-wit maak je een enorm statement. Het zorgt voor persoonlijkheid en onderscheid. Zeker wanneer je kiest voor een krachtig portret. Om te testen of dit iets voor je is kun je prima op zoek naar een mooie foto op pinterest. Groot uit (laten) printen en met een stukje maskingtape aan de muur.

DIY with marble

DIY with marble

Marmer is terug van weggeweest. Had het eerst nog een stoffig imago, dit jaar is het hipper dan ooit tevoren. Het staat voor rust en elegantie in het interieur. Je vind het terug in kleine decoraties, maar ook als tafelblad of prints op kussens en posters. Marmer toevoegen kun je prima zelf met een rolletje marmer plakfolie (verkrijgbaar bij de DHZ-zaken). Een oud tafeltje geef je op deze manier zomaar een nieuw blad en kan weer jaren mee.

Toast in style

Toast in style

Feestje? Of gezellig samen even proosten? Til je glaasje bubbels naar een hoger level door eerst een klein scheutje sangria siroop in je glas te gieten. Daarna schenk je de prosecco in. Tot slot zorgen grantaatappel pitjes en frambozen voor de finishing touch! In de juiste kleur uiteraard... Want ja, wij stylisten matchen zelfs onze bubbels graag bij het plaid van de bank!

Borstbeeld Componist
Shop now
Borstbeeld Componist
€ 65,00
Salontafel Sjef
Shop now
Salontafel Sjef
€ 485,00