0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 40 - Week of books

Literate box

Literate box

Verwijder het boekblok uit een boek zodat je alleen de kaft overhoudt. Snij het voor- en achterzijde eraf zodat alleen de boekrug overblijft. Zet een serie verschillende (of juist op elkaar lijkende) boekruggen met een sterke lijmsoort vast op een houten bak.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Book bag

Book bag

Verwijder het boekblok uit een boek zodat je alleen de kaft overhoudt. Meet de zijkanten van de rug en de kaft op en tel ongeveer 3-5 cm. bij de maat van de rug op. Knip een lapje stof in deze maat en plak met textiellijm de stof op de kaft. Zaag een bamboering door (iets onder de helft) en lijm deze aan de binnenkant van de kaft met een sterke kitsoort. De sluiting van het tasje kan op veel manieren, wij gebruikten een kleine magneetsluiting.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Origami

Origami

Scheur een bladzijde uit een oud boek. Knip uit de bladzijden vierkantjes van 12 x 12 cm. Vouw verschillende figuurtjes van een bladzijde (Google eventueel op 'origami pattern' voor vouwpatronen). Vouw een verzameling van verschillende figuurtjes en plak de figuurtjes op een visdraad.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Showpiece

Showpiece

Verwijder voorzichtig de kaft van een boek (zorg dat het boekblok intact blijft). Begin dan met het vouwen van de eerste bladzijde: vouw eerst de onderkant naar een lange zijde van de bladzijde en vervolgens de bovenkant van de bladzijde. Herhaal dit bij iedere bladzijde tot het hele boek klaar is.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00