0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 42 - 4x DIY met een broodplank

DIY chalkboard

DIY chalkboard

Een krijtbordje in de keuken komt altijd van pas. Voor het onthouden van je boodschappen, voor een lekker recept of als familie-agenda. Dit krijtbord maakten we eenvoudig zelf! Van een broodplank. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is deze voorzien van een laagje schoolbordenverf. En een leuke tekst natuurlijk!

DIY side table

DIY side table

Wist je dat een wat grotere broodplank ook prima dienst kan doen als bijzettafel? Plaats hem op een krukje (liefst vol met lekkere hapjes natuurlijk) en zet hem neer waar je nog een tafeltje mist. Maar het kan nog gekker.... Boor 4 gaten in je broodplank, rijg er stevig touw door en zet vast met een knoop aan de onderzijde. Nu nog even ophangen en je hebt een super originele zwevende bijzettafel... Uhhh... broodplank....

DIY memoboard I

DIY memoboard I

Handig zo'n memobord! Bonnetjes, uitnodigingen, aantekeningen... Je stopt ze allemaal hup achter het elastiek, zodat je bureau of aanrecht vrij blijft. Ook deze maakten we van een broodplank. Van zo'n XXL Frans brocante exemplaar wel te verstaan. Door er elastisch band overheen te spannen en dit aan de achterzijde goed vast te nieten creëer je in een handomdraai zelf ook zo'n stoer ding.

Shop now
Tekstbord wereldsteden
€ 45,00 € 15,00
DIY memoboard II

DIY memoboard II

Omdat je van memoborden nooit genoeg hebt, gooien we er meteen nog een leuke DIY achteraan. Hiervoor kun je prima een wat kleinere broodplank gebruiken. Daarop lijmden we kleine houten knijpertjes. Het leuke is dat je hier recepten, kruiden, bonnetjes en andere zaken handig op sorteert. Als je een rechte broodplank gebruikt blijft hij ook nog eens makkelijk staan op je aanrecht of op een stoere wandplank.