0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 42 - Copper meets Green

Dare to combine

Dare to combine

Durf te combineren! Op het eerste oog zou je deze twee krukjes niet zo snel bij elkaar zoeken. Maar kijk eens hoe goed ze combineren. En dat ook nog eens bij deze oude houten sidetable. De mintgroene zitting van de kruk combineert mooi met de sapphire groene items op de slaapkamer.

Copper spray I

Copper spray I

Snelle veranderingen breng je eenvoudig aan met een spuitbus verf. Voor deze look schaften we daarom een spuitbus koper aan. En daarmee maak je deze mooie vazen eenvoudig zelf. Plak een paar simpele glazen vazen halverwege af met schilderstape. Spuit de onderste helft in koper. Na het drogen kan de tape er voorzichtig weer worden afgehaald.

Copper spray II

Copper spray II

Ons beroemde geweitje op schild is in al heel wat stylingtips opgedoken. Ditmaal is hij onder handen genomen met een spuitbus koperverf. Zo verander je een brocante item in een handomdraai in een strak en hip geval. En dat niet alleen... Door ze strak op een rijtje aan de muur te boren zijn ze ook nog eens geschikt als handige kapstokhaken.

Shop now
Geweitje op schild
€ 18,50 € 10,00
Outside the box

Outside the box

Buiten de kaders. Dat gaan we hier dankzij een simpel rolletje masking tape. Masking tape is een grote rage in de woonwereld. Dankzij de speciale hechtlaag kun je alles op je muur plakken wat je maar wilt en net zo eenvoudig weer verwijderen, zonder dat je schade aanricht. Sindsdien hoeven foto's, knipsels en mooie quotes niet meer perse in een lijstje. Print onze free printables uit en hang deze mooie quotes ook zelf op met masking tape.