0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 44 - Faded Mirror

Rosehips

Rosehips

Winterse sferen in een handomdraai. Dat doe je door te spelen met wat je al hebt en daar een nieuwe draai aan te geven. Vul bijvoorbeeld je oude terracottakruik eens met een hand vol rozenbotteltakken. Uit eigen tuin, van de bloemist, of gekocht bij De Bongerd!

Reflection

Reflection

Zodra de dagen weer korter worden worden de kaarsen massaal tevoorschijn gehaald. Ken je deze tip al? Plaats ze voor een (oude of nieuwe) spiegel. Deze zal het kaarslicht weerspiegelen. Het aantal dansende vlammetjes wordt zo twee keer zoveel. Dit geeft een prachtig resultaat. En daarbij (maar dat wisten jullie vast al)... Een spiegel maakt je ruimte opties gezien meteen een stuk groter.

Reindeer

Reindeer

Wollen plaids, warme kussens en dierenvellen worden dit seizoen weer tevoorschijn gehaald. Leuk voor over de bank of op de grond. Maar sommige dierenvellen - zoals dit prachtige rendiervel - kunnen ook prima over de tafel gelegd. Wij styleden hier het oude houten wandmeubeltje in winterse sferen door er een vacht overheen te leggen. Ps. Wist je trouwens dat de vacht van een rendier het allerwarmste vacht is? Dit omdat de haren hol zijn van binnen.

Faded Mirror

Faded Mirror

Wij waren al een poosje opzoek naar de perfecte oude spiegel voor deze look. Een spiegel met van dat verweerde oude glas. Maar het lukte niet. Een nieuwe spiegel hadden we wel. En laat je nou met een spuitbus zwarte verf het verouderde effect prima na kunnen bootsen. Tip: oefen even op een oude doos totdat je de juiste slag van spuiten onder de knie hebt. Lukt het nog niet meteen? Met een doek terpentine wis je de verf weer weg. En dan gewoon opnieuw proberen.

Rustieke Kaars Bordeaux
Shop now
Rustieke Kaars Bordeaux
€ 3,95
Rustieke Kaars Offwhite
Shop now
Rustieke Kaars Offwhite
€ 3,95