0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 44 - Sweet memories

Haute couture!

Haute couture!

De couturespulletjes uit oma’s tijd zijn perfect decoratie- materiaal. Gebruik er ook een paar voor de mooiste foto’s uit je collectie. Prik een stuk recht ijzerdraad door een spoel. Maak aan de bovenzijde een ronde lus van ca. 5 cm. en draai vervolgens strak daarachter nog zo’n lus.

Inlijsten 2.0

Inlijsten 2.0

Onder een stolp worden alledaagse dingen verheven tot ware kunst. Bijvoorbeeld deze tak met vlinder. En die is makkelijker te maken dan je denkt. Zoek een mooi plaatje van een vlinder op internet, print ‘m twee keer uit, plak tegen elkaar en knip uit. Zet de vlinder met een speld op een mooie tak.

Houtje-touwtje

Houtje-touwtje

Onze Serax dienbladen zijn multifunctioneel. Hier zie je een opbergbox gemaakt van deze stijlvolle items. Gebruik kleine meubelscharniertjes voor een subtiel eindresultaat. Omplak de ‘koffer’ met textieltape en bevestiging een zelfgemaakte sluiting op de voorzijde (wij gebruikten ‘houtje-touwtje-knopen’).

Pom-pom-place

Pom-pom-place

Dit kunststukje maakten we zelf van wol. Wikkel een wollen draad zo'n 40 keer om een vork. Knoop een wollen draad van 15 cm. om het hart van de zojuist gewikkelde ‘kluwen’ (omdat het op een vork zit kun je het touw er eenvoudig omheen knopen). Knip met een scherpe schaar alle lussen doormidden. Knip hier en daar bij voor een mooie ronde vorm.
De grootte van de pompom hangt af van de grootte van de vork.

Behang Elitis Forever Roze
Elitis Shop now
Behang Elitis Forever Roze
€ 154,00