0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 45 - Roebuck

Trunk nightstand

Trunk nightstand

Ledikant, 2 nachtkastjes, kledingkast... Klaar is je slaapkamer. Dat het ook anders kan bewijst de hoofdfoto op deze pagina. Hoezo standaard nachtkastje? Natuurlijk wil je je telefoon en een boek kwijt naast je bed. Maar dat kan ook op een stoere kleine sidetable of op een stapel oude koffers. Een koffertje meer of minder... De hoogte bepaal je zelf. Maar uit het oogpunt van styling adviseren wij... Doe maar een koffertje meer!

Brown on brown

Brown on brown

De kleur bruin is terug van weggeweest. Een prima kleur voor de slaapkamer wat ons betreft. Warm en knus. En mooi in de combinatie met... Nog meer bruin. Wie kiest voor bruin op bruin moet zijn contrast zoeken in de materiaalkeuzes. Leer, fake fur (nepbont) en glanzend koper gaan hier prima samen. Om het frisse gevoel te behouden hebben we uiteraard wel voor witte lakens gekozen!

Hogweed flower

Hogweed flower

Deze slaapkamer bevat best wat stevige gebaren. Het donkere bedboard. De stoere stapel koffers. Warme plaids. Een opgezette geit aan de muur en koeienvel op de vloer. Dat vraagt om een tegenhanger. Want tegenpolen versterken elkaar. En laten er nu in deze tijd van het jaar overal van die prachtige fragiele ingedroogde berenklauwen te vinden zijn langs de kant van de weg. Een subtiele toevoeging met groots effect! Kosten nul.

Paper pot

Paper pot

Daar sta je dan als styliste. Leuke cactussen gescoord om je lookje compleet te maken. Potjes vergeten! Op die momenten ontstaan de leukste ideeën. Want die potjes... Die maakten we ter plekke zelf. Met de bladzijde uit een oud boek. Rol ze om de plastic binnenpot heen en zet vast met een beetje lijm of plakbandje. Wel even opletten met water geven voortaan, want dit is natuurlijk niet waterdicht. Gelukkig hebben cactussen niet zo vaak dorst.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Hanglamp oude waterpot
Shop now
Hanglamp oude waterpot
€ 82,50