0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 46 - Metal Bowls

In the kitchen

In the kitchen

Nu het in het interieur allemaal niet meer zo vol gedecoreerd hoeft gaan we praktisch en mooi steeds meer combineren. Deze metalen schaal - in oud wit - is daar prima voor geschikt. Je kunt hem namelijk prima inzetten als fruitschaal. Ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens reuze gezond.

Shop now
Platte Schaal S
€ 10,50
On its side

On its side

Vind je het zonde om deze schaal vol te gooien? Gewoon omdat hij zo mooi is dat hij ook wel zonder decoratie of vulling gezien mag worden. Hang hem dan eens aan de muur. Prachtig! Wil je niet meteen een gat in je muur boren, zet hem dan op zijn kant op een sidetable. Maak er meteen een groepje van met wat andere mooie items. Zo wordt je schaal de perfecte achtergrond voor een mooi hoekje.

X-mas styling

X-mas styling

Zo’n oude schaal kun je op heel veel manieren inzetten. Je kunt er iedere keer weer een andere draai aan geven. Zo vinden wij het leuk om met kerst hem te vullen met mooie glazen kerstballen. Samen met wat eenvoudige takken in een glazen vaas heeft je tafel geen verdere decoratie nodig. Juist het simpele gebaar (mooie ballen in een schaal) zorgen hier voor een prachtig plaatje.

In the living

In the living

Hoe opgeruimd je ook bent, in bijna ieder huis is wel een rommella of rommelbakje te vinden. Wij gingen in deze look voor de rommelschaal. Wat grote gebaren (de koehoorns en de mosbal) in combinatie met de stoere roestkleurige schaal zorgen voor een mooi plaatje. Belandt hier af en toe een stapeltje kranten (of desnoods je autosleutels) bij, dan is dat - dankzij die grote gebaren - geen ramp!

Shop now
Koehoorn
€ 35,00
Chinese kwast gewei
Shop now
Chinese kwast gewei
€ 25,50
Koehoorn
Shop now
Koehoorn
€ 35,00
Blok zeep Hammam
Aquanova Shop now
Blok zeep Hammam
€ 8,95