0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 48 - Gift wrapping

Merry christmas

Merry christmas

Het mooiste is als de diverse cadeautjes een matchende verpakking hebben. Dus ook hier gaan we voor de witte basis. Maar ditmaal omwikkelen we het pakje royaal met het naturel touw. Doe het bewust een beetje nonchalant. Opnieuw een zelfgeprint kaartje. En een takje buxus (uit eigen achtertuin) maakt het af.

Confetti

Confetti

Een feestelijk pakketje dankzij het zilverkleurige kraftpapier. Uiteraard kun je ook wit of zwart gebruiken. Dit grotere cadeau vraagt om een groot gebaar. Daarom is deze grappige quote op A4 geprint en op de doos geplakt. Ook hier weer naturel touw gewikkeld als finishing touch.

Crafts corner

Crafts corner

Mocht je nu thuis een eigen hoekje hebben waar je naar hartenlust kunt knippen en freubelen, dan zijn moet je uitkijken dat het niet al snel een rommel wordt met al je spulletjes. Deze glazen potten zijn dan misschien wel een goed idee. Door ieder potje voor wat anders te gebruiken creëer je rust en overzicht. En… Het staat nog leuk ook!

Let it snow

Let it snow

Pak je cadeautje in met eenvoudig naturel kraftpapier. Stop lastige vormen desnoods eerst in een kartonnen doosje zodat je mooi strak kunt inpakken. Spat vervolgens wat witte hobbyverf met de kwast op je pakket. Het zwarte koord zit ditmaal niet in het midden gespannen, maar op ongeveer 1/3. Het witte kaartje met initialen maak je eenvoudig zelf op de computer door een mooi lettertype te kiezen. Tot slot een takje groen (uit eigen tuin) en klaar is kees.

Piepschuim Letter S
Shop now
Piepschuim Letter S
€ 4,95 € 2,50
Piepschuim Letter X
Shop now
Piepschuim Letter X
€ 4,95 € 2,50
Cilinder Glas 14 cm
Shop now
Cilinder Glas 14 cm
€ 9,95
Cilinder Glas 12 cm
Shop now
Cilinder Glas 12 cm
€ 8,95