0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 48 - The great surprise

Spuiten

Spuiten

Wintermaanden zijn cadeaumaanden. In geen enkel seizoen gaan er zoveel cadeautjes over en weer. En natuurlijk zijn dat allemaal leuke, hartverwarmende give-aways. Het uitpakken zal ongetwijfeld voor een blij gezicht zorgen. Maar wij willen meer. Zelfs de verpakking moet een verrassing zijn. Met ons alfabetbordje ben je al een stap dichterbij: spuit de voorletter op een labeltje of de hele naam op het cadeau.

Inpakken

Inpakken

Het boekpapier uit onze oude boeken vinden wij geweldig inpakmateriaal! En samen met rood-wit slagerstouw en een zwart label geeft het een prachtige vintage uitstraling.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Stempelen

Stempelen

Nog zo'n leuk idee: kerf de omtrek van een voorletter in een aardappel en gebruik dat als stempel voor het cadeaupapier (gebruik plakkaatverf voor een mooi resultaat).

Plakken

Plakken

Voor het dichtplakken van een cadeautje kun je natuurlijk gewoon transparant plakband gebruiken. Maar met maskingtape wordt het cadeautje zoveel leuker Vooral als je het ook gebruikt om leuke figuurtjes op het inpakpapier te plakken! Samen met een witte stift kun je van eenvoudig cadeaupapier een waar kunstwerkje maken.

Zebravel [geprint]
Shop now
Zebravel [geprint]
€ 430,00