0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 49 - A black & white X-mas

DIY letter cubes

DIY letter cubes

Het is bijna kerst en dat mag iedereen weten. Door bijvoorbeeld deze mooie zelfgemaakte letters neer te zetten. Hiervoor zaag je blokjes hout die je een likje zwarte verf geeft. Op de computer type je in Word het woord XMAS. Stel de letters in op de juiste grootte en kies een leuk lettertype. Print uit en leg op een leeg A4. Knip de letters netjes uit terwijl je het lege blad eronder houdt. De witte letters lijm je daarna voorzichtig op de houten blokjes. Ook een leuke tip voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Kies dan een bijpassend kleurtje voor de blokjes.

Shop now
Klein kerstkaartje
€ 1,95
A white Xmas

A white Xmas

Heb je een leuk koffertje gescoord maar is het bij nader inzien niet niet wat je ervan dacht? Spuit zo'n koffertje eens wit. Wit is een geschikte kleur voor je midwinter styling, want het doet natuurlijk stiekem een beetje aan een witte kerst denken. Ben je hem na de feestdagen zat? Dan is hij zomers ook graag weer van de partij voor het ultieme strandgevoel of style hem eens op een lieve meidenkamer of de babykamer.

Twinkle twinkle...

Twinkle twinkle...

... little star. Sterren en kerst horen bij elkaar. Net zoals lichtjes. Dit DIY-projectje heeft het allebei. Van houten latjes timmer je een ster. Zaag hiervoor eerst 5 latten op dezelfde maat af. Dit bepaalt meteen het formaat van je ster. Nadat ze in de vorm van een ster zijn vastgezet (zie foto) is het geheel met een restje verf zwart geverfd. Omwikkel daarna met een lichtsnoer. Na de feestdagen zal deze ster trouwens zeker niet misstaan op een stoere industriële jongenskamer.

Shop now
Sleutelhanger Ster hout
€ 2,95
Under a glassbell

Under a glassbell

Ook onze stolpen toveren we om in mini-tafereeltjes in kerstsferen. Een mooie kaart, een nostalgische foto, een groene tak, dennenappels en wat nepsneeuw brengen je zo in winterwonderland. Een lichtsnoer (op batterijen!) maakt het plaatje af. Na de fotoshoot kregen we trouwens onderstaande schattige miniatuur hertjes binnen. Ook echt een aanrader voor onder de stolp!

Geurbrander Huis wit
Shop now
Geurbrander Huis wit
€ 8,95
Glazen Stolp op voet
Shop now
Glazen Stolp op voet
€ 105,00