0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 49 - Paper tree

Step 1: Old Leaves

Step 1: Old Leaves

Moet een boom altijd groen zijn? Wat ons betreft niet. De laatste jaren zie je daarom steeds meer alternatieve bomen opduiken... Wij gingen dit jaar voor een variant van oude boekblaadjes. Deze scheurden we uit een oud boek en plakten we met een dubbelgevouwen stukje tape aan de achterkant aan muur. Wil je je muur niet beschadigen? Gebruik dan masking tape of niet-permanente spuitlijm.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
Step 2: Rope

Step 2: Rope

Zo... De basis zit op de muur. Om de contouren scherp te krijgen gebruikten we hier een lang touw waarin we in het midden een knoop (of lus) legden. Deze komt in de top van de boom over een klein spijkertje. Span de beide uiteindes touw schuin naar beneden en leg weer twee keer een knoop op het punt waar je de bocht om gaat. Zet ook deze vast met een spijkertje. Haal beide stukken naar het midden en knoop ze samen. De losse uiteinden leg je nonchalant neer op de grond.

Step 3: Decorate

Step 3: Decorate

Niets zo leuk als het versieren van een boom natuurlijk. Met als hoogtepunt de piek. Ook hier gingen we voor een alternatieve versie. In de top een oud fotolijstje (waarvan je glas en achterkant verwijdert), je mooiste kerstbal en... vooruit... we konden het niet laten.... een takje kerstgroen. Kijk thuis eens wat je hebt aan favoriete kerstdecoratie. Maak hier een groepje van en plaats in de top!

Step 4: Go on!

Step 4: Go on!

Tja... en als we dan toch goed bezig zijn gaan we gewoon nog even door met boekblaadjes en ballen. Van de boeken die we over hebben verwijderden we de kaft, waardoor ze nog meer een shabby uitstraling kregen. Hierom heen een stuk glanzend lint, een restje dennengroen en opnieuw een prachtige kerstdecoratie. De rest strooiden we nonchalant uit over de vloer.

Rustieke Kaars olifantgrijs
Shop now
Rustieke Kaars olifantgrijs
vanaf  € 3,95