0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 51 - A black & natural Xmas

Natural tree

Natural tree

Ga je als liefhebber van de landelijke stijl deze kerst graag voor naturel en stoer dan hebben wij een leuke tip. Aangezien we de rieten mand wel weer eens gezien hebben kozen we dit jaar voor een hippe papieren tas. Geen gewoon papier, nee het heeft de uitstraling van leer en kan ook nog eens gewoon in de wasmachine. Dus in opruimmaand januari komt deze mooie zak vast opnieuw van pas!
In deze zak lieten we een vaas zakken waarin we deze prachtige bemoste tak zetten. Bovenop wat mos tegen de inkijk, een stukje stoer touw en klaar is kees.

Guinea fowl

Guinea fowl

De prachtige parelhoen veren die je misschien met Pasen wel had geshopt komen ook tijdens de komende feestdagen weer van pas. Je kunt ze opnieuw aan een servet of menu-kaart knopen, of mooi uitstallen onder een stolp. Maar met een stukje lint in de boom geknoopt minstens zo mooi!
Ook mooi... Lieve vogeltjes, stoffen sterretjes en extra lint om mee te strikken.

Simply black

Simply black

Zwart is altijd een goede kleur. Of het nu gaat om je 'little black dress' of om de woonmode. Wij stylisten hanteren graag de spuitbus of kwast. Bij voorkeur met zwarte verf. Want van een laagje zwart wordt alles net even spannender. Zoals deze oude lijst en zinken ster. Dankzij hun nieuwe jasje opeens een prachtig stilleven. Tip: je kunt deze oude lijst ook gebruiken door je kerstkaarten er met punaises aan te prikken!

Shop now
Soft Black 14 verf Painting the Past
vanaf € 35,00
Present time

Present time

December is de maand van cadeautjes geven. Om het extra persoonlijk te maken pak je die uiteraard het liefste zelf in. Wij kozen dit jaar voor eenvoudig wit papier, zwart lint en stoer touw. Een takje buxus uit de tuin brengt wat leven in de brouwerij. En die mooie strik en kleine kaartjes? Die download je eenvoudig hier... Printen, knippen en klaar!

Oud houten krukje Recht
Shop now
Oud houten krukje Recht
€ 89,00
Buikkast oud zwart
Shop now
Buikkast oud zwart
€ 2.420,00
Soft Black 14 verf Painting the Past
Painting The Past Shop now
Soft Black 14 verf Painting the Past
vanaf  € 35,00