0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 51 - Golden X-mas

Gewei deluxe

Gewei deluxe

Kerst 2013. Thema: chique! Met goudverf en goudglitters in combinatie met zwart til je je hele interieur een niveau hoger. Bijvoorbeeld deze reegeweitjes: plak de schedel af en spuit de geweitjes in goudkleur.

Sieradenboek

Sieradenboek

Van een oud boek maak je met wat plak- en snijwerk je eigen opbergbox. In goudkleur helemaal geschikt voor je sieradencollectie. Niet echt inbrekerproof, maar als alles er nog in past een 'eenvoudig' boek incognito.

Shop now
Oude Boeken
€ 2,00
What a waste

What a waste

Voorzie oude wijnflessen van een stijlvolle laag spuitlak en de bijbehorende kurk in goud. Het is toch jammer van die flessen om ze zonder nadenken naar de glasbak te brengen? Zo worden ze verheven tot interieuraccessoires van formaat! In een groepje bij elkaar komen ze het best tot hun recht.

Golden bowtie

Golden bowtie

In de zomer op tafel, in de winter boven tafel. Farfalle doet het goed aan een lijntje. Spuit de strikvormige pasta in goudkleur en knoop ze aan rood-wit slagerstouw of aan een stoerdere variant. Spuit ze in met spuitlijm en bestrooi met goudglitters. Als dat geen feestelijke versiering is!