0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 51 - Nordic Xmas

A touch of Black

A touch of Black

Zoiets kleins maakt soms zo'n groot verschil. Je Nordic interieur in December-sferen brengen, kun je doen door kleine gebaren. Zoals hier met zwarte sterren. Eentje aan de sleutel van de kast en een ster op de muur. Een kwestie van printen, knippen en een stukje dubbelzijdig tape. We maken het je makkelijk. De ster hebben we namelijk al voor je ontworpen en kun je hier gratis downloaden. Tip: om de juiste plaats voor de ster te bepalen ga je even op afstand staan en kijk dan eens door je oogharen heen. Zo zie je op hij goed zit of niet!

Shop now
Krijtbordje Ster
€ 0,95
Bare Branch

Bare Branch

De schoonheid van pure eenvoud. Een kale tak in een eenvoudige witte pot. Meer heb je niet nodig voor een groot gebaar. Het stylen met takken is een eenvoudig trucje om leven aan te brengen in je woonkamer. Het waaiert zo mooi fragiel de ruimte in. Tip: je tak is niet snel groot genoeg, wel snel te klein.

Birch Rod

Birch Rod

Transparante gordijnen zorgen voor een pure en luchtige sfeer in huis. Zeker als in het voorjaar de deuren of ramen opengaan. Maar zover is het nog niet... Om deze gordijnen een winterse knipoog mee te geven pasten we in plaats van een standaard gordijnroede gewoon onze berkenstammetjes toe! Tip: denk eens creatief. Waar kun je nog meer een roede van maken? Zo hangt bij ons in de studio het gordijn aan een oude peddel geknoopt!

Shop now
Gordijn wit
€ 139,00
A touch of grey

A touch of grey

In deze kamer kozen we bewust voor woonstijl 'Nordic'. Wit op wit, met hier en daar een grafisch elementje. Maar op een gegeven moment kan al dat wit wel eens te veel worden. Als je dan niet uitkijkt en een kleur wil toevoegen knalt die er opeens uit. Kies daarom voor zachte warme tinten die dicht tegen wit aan liggen. Zoals dit warme wolprijze plaid. Tip: voeg in de winter wol toe, anders wordt een Nordic interieur al snel te kil.

Bontplaid Cosy wit
Riverdale Shop now
Bontplaid Cosy wit
€ 69,95