0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 52 - Ready for Dinner

Ton-sur-ton

Ton-sur-ton

Wij houden van ton-sur-ton. Of in gewoon Nederlands: van het maken van combinaties in kleuren die wat betreft kleurtoon dicht bij elkaar liggen. Kijk maar eens naar onze tafel. Kleed, servies, kandelaars, kaarsen, kussens... We kozen bewust steeds voor dezelfde soort donkere kleuren. Dit geeft een heel verrassend sfeerbeeld en is minder voorspelbaar. Een vleugje 'glam' voegden we toe door het gebruik van accentkleur plum in kaarsen en pompoms.

Shop now
Canvasdoek Engelse vlag
€ 45,00
Pompom cloud

Pompom cloud

Een dromerig effect bereik je door boven je dinertafel een wolk van fluffy pompoms te hangen. Door het fragiele tissue-papier krijgt het geheel iets dromerig. Wij kozen voor de kleuren plum, cloud en latte. Het naturel van de grijze en zandkleurige pompoms past bij het hele ton-sur-ton plaatje. Plum is hier als accentkleur verkozen om het geheel een chique touch te geven. Deze kleur lieten we terugkomen in de kaarsen.

Nametags

Nametags

Hoe zorg je dat iedere gast aan tafel zijn eigen plekje kan vinden, zodat je de ideale tafelschikking hebt? Dat doe je door het plaatsen van naamkaartjes. Deze kun je natuurlijk alvast lang voor het feest begint voorbereiden. Gebruik een mooi lettertype en print de namen op mooi wit papier. Prik aan ieder kaartje een klein takje dennengroen (verwijder de laatste naalden) en klaar zijn je zelfgemaakte naamkaarten.

Finishing touch

Finishing touch

Geen tijd om uitgebreid te stylen? Met deze tip van onze stylist creëer je in een handomdraai sfeer. Strooi een handje glittersterretjes over het tafelkleed uit. Klein of groot maakt niet uit. Net wat je te pakken kunt krijgen. Het glanzende oppervlakte reflecteert subtiel het kaarslicht. Zonder veel moeite kom je zo meteen in feeststemming.

Rustieke Kaars olifantgrijs
Shop now
Rustieke Kaars olifantgrijs
vanaf  € 3,95
Rustieke Kaars Paars
Shop now
Rustieke Kaars Paars
€ 3,95