0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 6 - Brown is back!

Extra seat

Extra seat

Met deze tip maakten we al meerdere klanten blij. Naast de haard heb je vaak zo'n loze ruimte waarvan men niet weet wat men ermee moet. Wij wel! Timmer eens een bankje tussen haard en muur. Met ytongblokken of (steiger)hout. Saus hem mee met de kleur van de muur. Paar kussentjes erop en je hebt zomaar een hele rits extra zitplaatsen. En opbergruimte voor je haardhout!

candelight

candelight

Even klaar met dat gedoe met houtblokken en een niet-trekkende schoorsteen? Wie zegt dat een haard alleen geschikt is om een vuurtje te stoken? Vul je haard eens met een grote voorraad kaarsen in verschillende tinten, waaronder natuurlijk bruin. Je hoeft ze niet allemaal aan te steken om een sfeervol effect te bereiken. En uit oogpunt van de kosten kun je er zelfs hier en daar een waxinelichtje tussen plaatsen. Zo heb je extra lang profijt van je kaarsen.

Shop now
Rustieke Kaars Antraciet Grijs
€ 3,95
On legs

On legs

Vind je zo'n krukje eigenlijk te klein als salontafel? Ga dan voor uitbreiding. Schroef er een stoere XXL-broodplank op of zo'n waanzinnige gave oude houten bak. Nu heb je voldoende ruimte om naar hartelust te stylen of om gewoon je kopje koffie neer te zetten.
Kaarsen, windlichten, chinese kwasten, mosbollen, amarillysbollen... ach je kent het wel! Need we say more?

Brown(ie)

Brown(ie)

Krijg je van al dat 'brown' opeens ook zo'n onweerstaanbare trek in brownies? Zelf brownies bakken is leuk, maar ook best een gedoe. Een pak 'Brownies' van Dr. Oetker biedt hierin uitkomst. Onze stylist heeft er altijd minstens 1 achter de hand. Je hoeft alleen zelf water en boter toe te voegen. Een bakvormpje zit er zelfs bij. Niet af zonder topping? Neem een zakje chocoladeglazuur. Zo... heb jij mooi even tijd voor de rest van onze stylingtips!

Shop now
Bord grijs
vanaf € 5,40
Bijzettafel Bassano Boomstam Klein
Shop now
Bijzettafel Bassano Boomstam Klein
€ 145,00
Rustieke Kaars Warm Grijs
Shop now
Rustieke Kaars Warm Grijs
vanaf  € 3,95