0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 7 - Bulbs

Glass bell

Glass bell

Heb je wel eens gezien hoe mooi een bloembol kan zijn? Haal hem eens uit de pot en spoel hem helemaal schoon onder de kraan! Ze kunnen namelijk makkelijk zonder grond en water, de voeding zit in de bol zelf. Om hun schoonheid extra te benadrukken plaats je ze onder een glazen stolp. Leuk idee: sommige bolletjes wikkelden we eerst in een stukje oude krant. Een pagina uit een oud boek kan natuurlijk ook!

Flea Bakeware

Flea Bakeware

Brocante en bloembollen zijn eveneens een goede combinatie. Ook hier spoelden wij de bloembolletjes eerst schoon. Daarna styleden wij ze nonchalant in wat oude bakvormpjes. De rest van de bakvormpjes doen trouwens prima dienst als waxinelichthouder. Welke brocante heb jij nog in huis?

White mix

White mix

Voor een instant wow-effect kun je het beste kiezen voor het grote gebaar. Dus vul die grote vaas eens helemaal met bollen. Om ervoor te zorgen dat het niet saai of eentonig wordt ga je hier voor een mix van diverse bloembollen. Wordt dat straks geen ratjetoe? Nee, want wij kozen voor alleen maar witte bloemen. Zo is de kleur de verbindende schakel.

Light Bulb

Light Bulb

Nu we het toch over 'bulbs' hebben... We weten ook nog een superleuke tip voor je met een gloeilamp. Peuter het gedeelte 'gloei' uit de 'lamp' en zie daar... Een prachtig vaasje om op te hangen. Dat doe je door er een stukje ijzerdraad, spaghetti-lint of visdraad omheen te wikkelen. Paar fijne voorjaarstakjes erin en dit tere plaatje is klaar!