0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 8 - Aspen style

Dare to mix  (I)

Dare to mix (I)

Durf te mixen. In een chalet in Aspen-stijl of thuis. Alleen je moet er even opkomen... Een designklassieker en cross-chair gaan namelijk prima samen aan.... een stoere houten tafel. Nu je het zo voor je ziet ben je het vast eens. Drie dezelfde kuipjes aan een strakke tafel was vast veel minder spannend geweest. Gooien wij dan alles zomaar in de mix? Nee, hier is wel degelijk over nagedacht. Wij kozen bewust voor een verbindende schakel (de kleur zwart) versus contrast (open rugleuning, dichte rugleuning).

Hot drinks

Hot drinks

Kerf een schoongeboende citroen of sinaasappel in en steek er kruidnagels in. Open de fles wijn en schenk deze leeg in een pan en voeg daar de citroen met kruidnagels, 2 eetlepels suiker en een vanillestokje aan toe. Laat de wijn langzaam warm worden en een kwartier tot half uur op een laag vuurtje pruttelen. Let op: de wijn mag niet gaan koken, want dan verdampt de alcohol. Neem de pan van het vuur en giet de Glühwein door een zeef in je schenkkan. Tip: verwarm deze even voor zodat het glas niet gaat barsten. Warm opdrinken.

Dare to mix (II)

Dare to mix (II)

Durf te mixen. We zeggen het nog maar eens, want van nature zijn we veel te braaf en voorspelbaar. Hier gooiden we een hele kudde dieren in de mix. Het prachtige rendier in de witte fauteuil, de geit op het ronde houten krukje. De ree aan de wand en iets krullerigs boven de geweienpoten van de kruk. De truc is het kiezen van een (beestachtig!) thema. Dat wordt dan de leidraad in je verhaal en zorgt voor logica.

Greetz from Aspen

Greetz from Aspen

Vintage ski's brengen je automatisch helemaal in wintersferen. Ze zijn vanwege hun uitstraling enorm decoratief. Wil je decoratief en nuttig combineren?
Hang er dan eens twee strak naast elkaar. (Dat is sowieso weer eens wat anders als gekruist boven de bank.) Et voilà.... Een prachtige houder voor kaarten en memobriefjes.

Bijzettafel Bassano Boomstam Klein
Shop now
Bijzettafel Bassano Boomstam Klein
€ 145,00
Rustieke Kaars Offwhite
Shop now
Rustieke Kaars Offwhite
€ 3,95
Rustieke Kaars Antraciet Grijs
Shop now
Rustieke Kaars Antraciet Grijs
€ 3,95
Rustieke Kaars Camel
Shop now
Rustieke Kaars Camel
€ 3,95