0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 8 - Stylist inspiration

Own twist

Own twist

Zo'n basisset kun je prima een eigen draai geven door het toevoegen van woonaccessoires als lampen, kussens, vaasjes etc. Wij kozen hier voor luchtig mint en zachte zandtinten. Het schilderij aan de muur vormde de inspiratiebron. Door deze tinten meerdere keren terug te laten komen in kussens, lampenkap en vaasjes krijg je één geheel. Ook spannend is de mix van materialen. Glinsterende sequins, warm velvet, zacht glanzend linnen en een stof met koraalmotief gaan wonderwel samen. Onze tip: gewoon proberen en durven!

Mix and match

Mix and match

Naast het kleurthema mint en zand kozen we als tweede leidraad voor het thema natuur. In motieven op het kussen, veren in een vaas of een ingedroogde annabelle op de salontafel. Meteen een leuke low budget tip voor iedereen die niet iedere week in de weer wil zijn met verse bloemen. Een paar mooie veren of zo'n ingedroogde bloem die je buiten plukt, doen het prima in mooie vaasjes. En daar doe je ook nog eens veel langer mee....

Carpet it is

Carpet it is

Waarom wij een vloerkleed toevoegen aan ons complete set? Omdat een vloerkleed in 1 keer je hele kamer een ander aanzien geeft. Het functioneert namelijk als samenbinder. Het koppelt bank, salontafel en fauteuils aan elkaar waar het daarvoor nog losse meubelen waren. Zo creëer je een eiland in je kamer. Zorg er dan wel voor dat je kleed groot genoeg is. De voorpoten van de bank en stoelen moeten in ieder geval op het kleed staan, anders gaat het samenbindende effect verloren.

Shop now
Vloerkleed Vintage antraciet
€ 495,00
Statement

Statement

Wij houden wel van een groot gebaar. Had jij dat zelf bedacht? Deze enorme lamp op de bijzettafel? Menigeen was onbewust voor een veel kleiner exemplaar gegaan. Zeker in een kleine woonkamer kiest men vaak voor te kleine decoratie. Maar kijk eens op de foto wat deze lamp betekent voor de ruimte. Het haalt de hele kamer op. Bijkomend voordeel... Je hoeft je bijzettafel niet meer te vullen met andere prullaria. Probeer thuis ook eens een statement te maken door te kiezen voor een groot object.

Bank Kensington
Olav Home Shop now
Bank Kensington
€ 1.609,00
Vloerkleed Vintage antraciet
Shop now
Vloerkleed Vintage antraciet
€ 495,00
Fauteuil Justin Grey
Olav Home Shop now
Fauteuil Justin Grey
€ 801,00
Antieke vaas Turquoise
Shop now
Antieke vaas Turquoise
€ 253,00