0 artikelen € 0,00 » Afrekenen

Week 9 - Feest!

Flower festival

Flower festival

Geen feest zonder bloemen. Maar moet dat perse een boeket op tafel zijn? Welnee... Zo kan het ook. Steek in kleine vaasjes hier en daar wat takjes. Of nog leuker... Knoop aan het handvat of de rugleuning van iedere stoel royaal een mooi lint. Bind hiermee het vaasje vast en schik er wat bloemetjes in.
Ps. van de laatste roos die we over hadden strooiden we de losse blaadjes op de tafel.

Candlelight

Candlelight

Bij feest horen kaarsen. Hoe meer hoe leuker. Dat betekent niet dat je meteen naar de winkel hoeft te rennen om een hele lading kaarsenstandaards aan te schaffen. Bekijk onze foto maar eens. Wij gooiden al onze kandelaars bij elkaar (glas, koper, boomschors en hout). De verbindende schakel zijn de dinerkaarsen in roze en brons. Het leukste feestje creëer je dus gewoon met wat je al in huis had.

touch of nature

touch of nature

Dienbladen en schalen tekort? Think different! Onze stoere boomstamschijven zijn multifunctioneel. Als alternatieve onderzetter. Als taartschaal... En het mooie is. Ze zorgen ervoor dat ons feestje niet mierzoet wordt. Die touch of nature had dit feestje precies nodig om in balans te blijven.

Stoelendans

Stoelendans

Meer uitnodigingen verstuurd dan je stoelen in huis hebt? Voor je een stapel plastic klapstoelen gaat huren is het een goed idee om eerst eens thuis rond te kijken. Mix je eetkamerstoelen met een oud caféstoeltje van de kinderkamer. Oude fruitkisten zet je op z'n kant. En vergeet vooral onze mooie industriële klapstoelen niet!

Shop now
Industriële klapstoel
€ 89,00